Sportolók egyéni támogatása - kerekasztal beszélgetés szponzor és szponzorált között

Dr. Beck György (Vodafone) és Kásás Tamás, Christopher Mattheisen és Cseh László

Előadó: Beck György

A Vodafone nemzetközi és hazai szinten is kiemelten kezeli a sport támogatását, ennek keretében elkötelezte magát a magyar vízilabda támogatása mellett. A cég világszínvonalú minőséget kínál ügyfeleinek, ezért esett a választása arra a sportágra, amelyben a magyarok is folyamatosan a világ élmezőnyében szerepelnek.

"A sport olyan értékeket közvetít, amelyek a Vodafone számára is fontosak. Ilyenek a csapatszellem, az ellenfél tisztelete, a győzni akarás és a fair play. A vízilabda az egyik olyan sportág, ahol mindezek a célok maximálisan megvalósulnak " - mondta Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A Vodafone hosszú távú szerepet kíván vállalni a vízilabdasportban a Magyar Vízilabda Szövetség támogatójaként. Az ország sikersportága, a női és férfi válogatott támogatásával szeretne tovább javítani az ország imázsán, illetve fontosnak tartja a fiatal tehetségek felkutatását, és a vízilabda sport népszerűsítését. Az utánpótlás nevelés a szövetségi szponzorációs tevékenységében különösen nagy hangsúlyt kapott, a Vodafone névadója az egyik legjelentősebb hazai utánpótlás programnak, a Sulipóló bajnokságnak, amelyen az elmúlt 20 év alatt több olyan fiatal is indult, akik ma már olimpiai vagy világbajnok játékosok. A bajnokság rangját jelzi, hogy idén az általános iskolák közötti versenyre 356 csapat nevezett, amely rekordnak számít a Sulipóló történetében.

A szövetség mellett a cég kiemelten támogatja Kásás Tamást, a vízilabdasport emblematikus figuráját, a nemzeti válogatott tagját.

"Kásás Tamás állócsillag a magyar vízilabdasport egén. Személyében megtaláltuk azt a kiváló sportembert, aki régóta, folyamatosan és kiegyensúlyozottan teljesít, sikert sikerre halmoz. Tamás a magánéletben is példakép, örülünk, hogy a Vodafone ügyfelei számára ő is alakítja a cégünkről alkotott képet"

Előadó: Christopher Mattheisen

„Nagy értéke a sportnak, hogy nem a megosztó, hanem az integráló társadalmi ügyek közé tartozik. Sajnálattal látom, hogy egyre kevesebb ilyen van. Fontos az is, hogy olyan példaképeket, idolokat generál, akik mögött valós teljesítmény áll” – mondja Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.

A Magyar Telekom a kezdetektől a sport elkötelezettje. Már Westel 900-ként aranyfokozatú támogatója volt az olimpiai mozgalomnak, majd 2000-től, a sidney-i olimpiától mind a mai napig gyémántfokozatú szponzor. Támogatta már Kiss Balázst az atlantai bajnok kalapácsvetőt, a Kolonics-Horváth kenukettőst, Kőbán Ritát, a kajakozás koronázott királynőjét és Gécsek Tibor európa-bajnok kalapácsvetőt is, majd Athén óta a mostanra háromszoros olimpiai bajnok Janics Natasát és a háromszoros Európa-csúcstartó úszóklasszis Cseh Lászlót.

Cseh László kiemelkedő képességű versenyző, már a második olimpián tett tanúbizonyságot szorgalmáról, küzdeni tudásáról és versenyzői kvalitásairól. Ezek mind-mind olyan értékek, amelyekkel a Magyar Telekom csak azonosulni tud, és a maga számára is fontosnak tartja őket. Szorgalom, akaraterő és minőség – olyan kifejezések, amelyekkel a Magyar Telekom saját mindennapjait is jellemezheti.

Tradicionális sikersportágak esetén a vezető magyar telekommunikációs szolgáltatónak kötelessége élen járni a szponzoráció terén. Miközben segítséget nyújtunk a további kiemelkedő eredmények eléréséhez, a támogatás fejében azt várjuk, hogy a sportolók minden esetben az adott körülmények közötti lehető legjobb eredményeket érjék el. Megköveteljük a tiszta és sportszerű versenyezést. Az elvtelen eszközök használata mindannyiunk számára, akik együtt munkálkodunk a sport és az egészségmegőrzés területén - idegen.

Nyomtatható verzió